každé ráno

každé ráno

Anotace: .a každý večer

muž vybírá manželce květiny
usmívám se potutelně do sluníčka
a vím, že stíny hází
jen ty pěkné stromy
každé ráno začínám dýchat jen tak beze slov
stejně jako začíná ve slunné odpoledne
ostrý vítr
poráží stromy a děsí něžnost

a nebojím se začít i když těm nejzlejším
je najednou vše svaté

z okna vidím hvězdy
když už nic, tak alespoň ty hvězdy
princezny, co každý večer zapomínají
doma své střevíčky
schválně
kvůli mně, ví, jak nemám ráda klapot podpatků
Autor mattoni.uz.neni, 19.10.2010
Přečteno 268x
Tipy 7
Poslední tipující: Sladkalu, la loba, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přečetla jsem i druhou báseň a opět tleskám. Budu pravidelným návštěvníkem...líbí ST

31.10.2010 23:43:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí