Válka...

Válka...

Anotace: (19.10.2010) "Na válce je smutné, že kulka střelená do srdce vojáka, prostřelí i srdce na druhém konci světa..." --- téma, které mi zadal kamarád...:)

Jsi daleko...
každý den myslíš na něj
je tam zcela sám
do bitvy jej jistě honěj

Bojuje pro mír...
chce být s Tebou denně
bude však velmi dlouho
zápasit o nic --- marně

Miluje Tebe...
Ty ho miluješ (?)
bylo by snazší
zemřít pro něj též (?)

Padla rána...
nebožák se k zemi hroutí...
je v tom sám...
Ty nevidíš, jak se kroutí...

Trefen do srdce...
Tvůj milý leží v kaluži krve
nedovolá se pomoci
už není vše jako prve...

Později se dozvídáš
co všechno se opravdu stalo
všechno kolem proklínáš
avšak je Ti to málo...

Po okolí bloumáš ...
o smrti uvažuješ...
nevíš, zda na to máš...
stále o sobě pochybuješ...

Ze skály skočit...
usnadnit trápení...
život svůj skončit...
pro život ztracený...
Autor B.a.r.b.a.r, 20.10.2010
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Gabrielle, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, nejsembásník, CULIKATÁ, Helena Buchtová, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolestná pravda života.ST

20.10.2010 13:14:00 | jitka.svobodova

děkuji :-)

20.10.2010 00:56:00 | B.a.r.b.a.r

Zdá se, že empatie ti není cizí. ST! a *

20.10.2010 00:50:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí