O víle...

O víle...

Anotace: ...

S mým pohodářským úsměvem
brouzdám bosa rosou ranní
jak víla tančím s falešným úsměvem
mým nejlepším přítelem
nejvíce klame zdání...

V prozření citu štěstí
počítajíc přesnost dlažby noci
z hor trapeni pada mi na bedra klestí
jen ty můžeš víle pomoci...
Autor Lexisa, 20.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: jára spots, Gabrielle, vodnař, Zasr. romantik, jitka.svobodova, Skalsky Pavel, Agniezka, CULIKATÁ, Metcheque
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí