Oheň

Oheň

Anotace: plameny, které neuhasíš

v žilách proudí mi míza dračí
co to všechno znamená, co to značí

hrdý výraz, vzpurná tvář,
po těle jiskření, rudá zář

pohled šelmy, aura se vzpíná
spalující dech krotit ve víru vášně zapomíná

lapená do pasti vládce jediného
ztrácím sílu stvoření okřídleného

tvoje moc nade mnou dnem i nocí mne dráždí
buřičské myšlenky síla citu vraždí

to zkrocení oku jiskru neubírá
touha po dálkách a svobodě v ní stále dýmá

zvláštností je ono kouzelné pouto,však jeho ztráta
byla by prokletím, pustinou, prázdnota krutá

tiším ty hlasy, tu náladu k boji
co proti mne i tobě ve slabých chvilkách brojí

sílu ohně snad znají jen báje
ale má víra i láska pravá je.
Autor Reason, 20.10.2010
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí