Lenost (ne)možné přemoct

Lenost (ne)možné přemoct

Anotace: To je nemoc stejně jako žízeň. Nevyléčitelná... Sedne na Tebe a seš v řiti... Nepustí Tě... A pak, že nic nedělám... Ne, ne, ne... Sem v tom nevinně... Sedla na mě lenost, nemohu ji přemoct !!!

Když nezvoní budík,
tak ani nevstanu.
Za postel Bohu dík,
dlouho v ní zůstanu.
Než vyžene mě ven
další všední den
plný slunce nebo deště
a kdo ví čeho ještě...
Kde je práce nechci být,
chci jen válet se a snít,
avšak bez práce
nejsou žádné koláče,
aspoň pečení holubi
mohli by létat do huby.
Prej mám v prdeli voj, když nezavírám dveře,
taky zarůstá mi dům, protože nestříhám keře.
Nic však není mojí vinou,
za všechno může lenost,
jen tu jak žádnou jinou
nedokážu přemoct.
Jelikož tahleta holka
má síli víc, než deset chlapů.
Když do tebe se zakouká,
tak je hned všechno v trapu.
Jak tě jednou chytne,
dlouho tě nepustí.
A tvoje činnost zanikne,
nikdo jí jen tak nespustí.
Lidé co nic nedělaj,
za to fakt nemůžou.
Vždyť ať cokoliv udělaj,
s leností nic nezmůžou !!!
Autor Marbal Škutin, 20.10.2010
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí