Chybí mi

Chybí mi

Anotace: každému něco chybí..

Chybí mi ten hlasitý smích od srdce
Chybí mi ta modrá potemnělost hudebního klubu
Chybí mi rozervaná ranní jitra
Když koukáš,koukáš si do svého nitra

Chybí mi pár slov
Když zima rozehraje sladkou vůni nadšení
Bez paměti sedí si ve vlaku

Objevuje svět dojímavých zvratů
Šáhá Ti na tváře,múza co utužuje nevinnosti
Bez frustrujících lidí a každé povinnosti

Bláznivě si maluje(š) melodii
S přivřenými víčky,zase o kus dál jdeš
Fotografie na nahé podlaze sleduješ
říkáš chybí mi ten pocit
Plameny té zvěsti,kolující o tvém vnitřním štěstí
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 20.10.2010
Přečteno 269x
Tipy 5
Poslední tipující: James Libustka, její alter ego, Squat_the_world, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráty a nálezy o tom je život...

20.10.2010 17:54:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí