pro nás..

pro nás..

Anotace: já vím, Ty víš..

Slovúm propújčil jsem kus sebe
Pro touhu vkrádám se do nočních snění
S tichým souhlasem své duše věnuji pousmátí
Jen dnes ještě čekám, to pro pár zelených očí

Kráčíte vy dvě jiskřičky tyto dny beze mne,
bloumáte v myšlenkách, zda není naše ano prokleté
neznám na otázky resume, jen další se rodí večer, jak čaj o páté
prosím trochu času na motlidbu, je skromná

nebojím se ticha, když rána jsou pustá
nečekám zlatý déšť, též hlas se mi nesmí chvět
děkuji za Tvou odvahu, i za večerních rozhovorú čas
opět se polibíme ve dveřích a ráno již nebude pusté...
Autor Valemart, 20.10.2010
Přečteno 276x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je přímo někomu určena... tak ať to vyjde...

20.10.2010 17:56:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí