Chci být zase malé dítě..

Chci být zase malé dítě..

Anotace: Proč musím vyrůst??

Šťastný dětský smích,
na všech ponožkách na palci díra,
panenky poskládané v policích.

Tak rychle chtít dospět,
vědět co jsou to starosti,
hurá už mi je pět!!..

Bože jak já bych se chtěla vrátit!

Neřešit stereotyp,
smát se jenom tak,
chci, aby bylo líp,
lítat volně jako pták.

neumět počítat,
nevědět co je to nešťastná láska,
na všechno se hloupě ptát,
život??
Nevím, asi je to jen hloupá sázka...
Autor Haminka, 20.10.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: Kwítko, Veru, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasim s culikatou...pekne ...

20.10.2010 18:15:00 | Veru

děkuji moc všem :)

20.10.2010 18:15:00 | Haminka

Život je velmi složitá cesta s mnoha ději.

20.10.2010 18:10:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí