Toužíme

Toužíme

Anotace: ...

Toužíme po lásce, toužíme po hrách
Toužíme v pohádce, toužíme ve snách

Toužíme za světla, toužíme za tmy
Toužíme s partnerem, toužíme sami

Toužíme každý den, toužíme stále
Toužíme v dětství, toužíme dále

Toužíme každý den, toužíme moc
Toužíme přes týden, vytoužíme noc
Autor annuska, 20.10.2010
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí