Ráno takhle nevypadá

Ráno takhle nevypadá

Anotace: Mihla se múza kolem hlavy...

Ráno po probuzení kartáček pasta
studená sprcha, svatyně koupelnových orgií
vedou tam rozespalé kroky, vede tam tvá první cesta
utop se v zrcadle, vzdej se svých nadějí.

Pod vrstvou studu a bavlněné látky
skryj své nitro, svou nahotu.
Z kazajky mravnosti není cesta zpátky,
zahoď naivitu a prostotu.

V kuchyni musli a trochu mlíka,
z hrnečku vůně čaje a kávy.
Manželka krajky a podvazky svlíká
muž její upjatý chléb s máslem dáví.
Autor Poetisa, 20.10.2010
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, WhiteSkull, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí