život

život

Anotace: je to o životei když je to nic moc ale.........

Sbírka: moje básně

Každý člověk dvě cesty má
je jen na něm na kterou se dá
bůh otevřel do cest brány
aby zahojil ze života rány
vždy každé slunce zapadne
a nové se zrodí
každý si jednou uvědomí
co mu nejvíc škodí
každý má v rukou osud svůj
musí si za ním jít stůj co stůj
v životě jsou překážky
bolesti a rány
v načích srdcích jsou pocity
které jsou bohem dány
když máš nějaké problémy
i tak budš žít
nezbývá ti nic jiného
aspon můžeš snít
Autor čipsy, 20.10.2010
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Alespoň něco,snění je fajn:)

20.10.2010 20:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí