zase o něm, bez těla

zase o něm, bez těla

I když minule jsem
byla z něho unavená,
jindy bývá celkem fajn

Proto často, když už přijde,
chci tu chvilku
raději si vychutnat

A srandovní to bylo,
když chodil ke mně za chůze,
jenže pevně neobejme …
není slyšet vedle dech

a já by se chtěla opřít o ...
Autor Romana Šamanka Ladyloba, 20.10.2010
Přečteno 342x
Tipy 24
Poslední tipující: Bíša, Holis, Gabrielle, Maura, Danga, ZILA78, PIPSQUEAK, la loba, Sweet KiWi, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jako vždy mráz po zádech

21.10.2010 11:05:00 | la loba

opřu se - neopřu se
tak ptám se v jednom kuse
že to se přece nedělá
chodit si tak bez těla
***
Jiří senior

20.10.2010 20:26:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí