Smích v nočním tichu

Smích v nočním tichu

Anotace: Jen okna skrz okna sledují, jak večer svlékají lidé své každodenní kostýmy a stávají se sami sebou...

Za okny děti odbíhají
od hvězdných obloh k říším snů.
Měsíc noc na vteřiny krájí
a tříští příslib domovů.

Za okny ženy odcházejí
od dětí svých směr manželé.
Jen moje okna prázdně zejí
- a přijde jim to veselé.

Za okny muži opouštějí
své ženy kvůli jiným snad.
Jen moje okna prázdně zejí.
A já se s nimi budu smát.

Za okny lidé od večeří
odcházejí k svým idejím.
Jen moje okna neuvěří.
Jen já a okna jsme ti, kteří
se v nočním tichu smějou jim.
Autor Descardea, 20.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 13
Poslední tipující: Judita, Míša S., Désolé, Gabrielle, jitka.svobodova, labuť, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mooc se mi líbí..ST

24.10.2010 19:34:00 | Désolé

Hezky napsané.Moc se mi líbí.ST

21.10.2010 09:32:00 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí