Všechno se časem mění

Všechno se časem mění

Anotace: ...

Sbírka: Co kdyby

Bolest
moc ráda
věci kolem mění
s nádechem samoty
a pocity odloučení
se zbytky úsměvů
v touze zažehnuté
když hledali jsme souznění
však zůstalo to nenačaté
a zbyly
jen mrtvé naděje
jen zbytky naplnění
možná ti dojde
že se časem
všechno mění
...
Autor TedelyBear, 21.10.2010
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, ZILA78, Květka Š., jitka.svobodova, Sweet KiWi, nejsembásník, Agniezka, Monicckaa, Veronika.P, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí