Život naruby

Život naruby

Anotace: Výsměch? Nikoliv... Jen krutá realita... >>Veškeré city dnes vyjadřují písmena, číslicemi sčítána, násobena a dělena.<<

Myslíš si, že máš přátel málo?
Chceš říct, co včera se Ti zdálo?
Stačí přeci se jen přihlásit na net,
dělit se o svůj život můžeš teď hned.

Dneska je to přeci v módě,
být na špici v rychlém závodě.
Proč chodit na čerstvý vzduch,
když doma máš ten svůj facebook?

Mít rád je už dávno pasé,
snad ještě pamatují dámy šedovlasé.
Veškeré city dnes vyjadřují písmena,
číslicemi sčítána, násobena a dělena.

Stojí nám za to ty následné problémy?
Co raději být životními bohémy?
Milovat svět, milovat celým srdcem.
Doopravdy. Dokud nebudeme starcem.
Autor Wyrda, 21.10.2010
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to forma komunikace pro mě nepředstavitelná.Zdánlivá anonimita s úplným odhalením.Co umí ti lidé potom říct do očí ??

23.10.2010 18:41:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí