Jen si to představ

Jen si to představ

Anotace: -

Kdyby sis představil
všechna ta letadla,
všechny ty vzdušné zámky, které míjí,
všechny ty cesty, které se kříží,
a k tomu hejno draků,
střežících všechny vysněné cíle,
huňaté ovečky z mraků,
které tam bečí tak roztomile..
cítil by ses jako v nebi.
Kde stromy kvetou po celý rok,
kdy do postele je jen skok,
kde déšť voní anýzem a skořicí,
a kde hvězdy jsou na dosah ruky,
kulatý kmet se culí
a dým z komínů nahazuje udici.
Autor desela, 21.10.2010
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Gabrielle, James Libustka, 6thSun, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Představuji:))

21.10.2010 21:07:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí