Každý jsme jiný

Každý jsme jiný

Krutost

Žádný smích, žádný pláč,
pouhý pohled, zabíjí nás.

Tvůj dotek zastaví vodu v řece,
tvůj pohled přináší utopii.

Nedovedeš se ubránit,
pořád cítíš zlost.

Krutost andělů
a zmar démonů.

Bolest celého světa,
přenášíš na sebe.
Autor anděl s černou duší, 21.10.2010
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí