TROCHU ZIMNÍ SLUNOVRAT

TROCHU ZIMNÍ SLUNOVRAT

Anotace: ...

***

Zažloutlé léto
do listů hrabaných
na kupy pálené
pro první bílý sníh
človíček jablka
tentokrát bez Evy
košíky zaplní
do jeslí pro srny
jde cestou hřibovou
kde první lásku měl
to bylo léto
pak na ní zanevřel
teď se mu vrací
podzimem slunovrat
ten zimní
letní
říkal jsem ... nemá rád
usedá do mechu
nějak už srdce
dělá si neplechu
zlobí
jenom tak lehce
chce se mu křičet
chce se mu řvát
jen hvozdem nese se
ozvěnou

EVO Evo evo mám tě rád

soumrakem
vločkou
barví se tvář
netaje
už asi zima je … tak ať

za svitu měsíce
laňka se zastaví
olízne ruku
slaná je
taje
pod ní však plodů dost
jablíček z Ráje
a
známá tvář ... z jeslí

***
Autor WAYWARD, 22.10.2010
Přečteno 393x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, WhiteSkull, Kapka, Mbonita, Gabrielle, PIPSQUEAK, hašlerka, Danga, Divoženka1, ZILA78, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Roztomilá, moc se mi líbí...*:)

23.10.2010 08:09:00 | PIPSQUEAK

krása..ST!

22.10.2010 23:59:00 | hašlerka

..příjemná procházka..i přes tu zimu..

22.10.2010 14:39:00 | páááááááá

Opět skvělé!

22.10.2010 13:25:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí