SLUNÍČKO SEDMITEČNÉ

SLUNÍČKO SEDMITEČNÉ

Anotace: ....

V loužičce,otočený na křídlech,
třepe nožičkami,malinkatý brouček.
Pár skoků,nádech a výdech,
objevil se s klacíkem,střapatý klouček.

Hbitě otáčí toho tvora
a strká ho zvody ven.
Z údivem zvolá,
jé… to sluníčko sedmitečné jen.

Dává si ho dlaně
a prstíky natahuje vzhůru.
Sluníčko roztahuje křidélka,letí do nebe,
zpátky do pekla,už nechce se mu.
Autor ZILA78, 22.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, Psavec, CULIKATÁ, Danga, Nick Name, Neriah, Květka Š., Jiná, Sweet KiWi, la loba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké...

Jen, nezlob se, pozor na gramatiku...z vody...

22.10.2010 20:09:00 | Mersii

A dobře dělá-v nebi je líp:)

22.10.2010 20:03:00 | CULIKATÁ

Sluníčko sedmitečné? Hmm pěkné!!! S.T.

22.10.2010 19:22:00 | Nick Name

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí