POSMUTNĚLY PRINC

POSMUTNĚLY PRINC

Anotace: pokus o baladu

Jde světem,a sám
s krajinou smutku hovoří
nezná klam
do snu rád se ponoří
bloudí jen za sluncem
paprsky počítá
kde je laská
co není prožitá
už sto dní si bloudí
sebe tu hledá
myšlenku soudí
než ozvěna škaredá
probodne se mečem
neunikne řečem
planým nářkům vil
co tady v lese objevil
"tanči,tanči princi
dívej se k slunci
nestyď se za city
co musí prožity...."
nemá smutek
má málo sil
když té krase uvěřil
jen se k smrti utančil
ať nevěří kdo to neprožil...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.10.2010
Přečteno 248x
Tipy 21
Poslední tipující: Kapka, Niky88, Gabrielle, PIPSQUEAK, Psavec, jitka.svobodova, CULIKATÁ, Danga, Květka Š., Sweet KiWi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně napsané,jako v pohádce.

22.10.2010 20:13:00 | jitka.svobodova

Moc pěkné! ST!!!

22.10.2010 19:21:00 | Danga

Pokus se dle mého zdařil díky

22.10.2010 15:41:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí