Feelings of night

Feelings of night

Anotace: myšlenky mi proudí hlavou, ty nejdou zastavit :)

Satan nosí štěstí, andělé zas smůlu,
v dešti je sucho,
Startky jsou lehký, Lukáš zas těžký
a kravaty s prasátky už neběží.

Na nebi je peklo, na zemi je ráj,
Adam s Evou in hell, roucho na pusách
a z jablek jsou žemle.

Toping z vajec a játra z čokolády,
za bordel vyměníš všechny kamarády.
Válka káže mír a král hippies je Čong-Il,
Dio s Jacksonem maj duet u řeky Nil,
to jen ty jsi víla lipís,
ale s černou motorkou a fixy už se vypsaly.

Vojáček je dneska Lennon
a za barem kouří G.I. Joe,
trávu hulíš z povinnosti
a zákony jsou plody radosti.

Škola-konec života a drog-párty v márnici.
Vysavačem vraždíš lidi,
pistolí se ukájíš,
v citronech najdeš smrt
a v jedu život už podruhé nacházíš.
Autor saintojimmo, 22.10.2010
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: Chancer
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vivat The Beat Generation! A už se těším, až skončí konec života...

22.10.2010 21:14:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí