Na smrtelném loži

Na smrtelném loži

Anotace: potká to všechny

Na smrtelném loži

Zavři oči
Přišla noc
A něžně tě políbila na rty
Má mysl je otevřená
Chci porozumět
Tvým pocitům
Než ráno přijde
Aby zabilo naše sny
Potom můj strach bude naplněn
Pláči, dokud ještě můžu



Tvoje mysl tančí
Spolu s ďáblem
V intimním objetí
Jsi opojená
Vášní
Jako při první lásce
Jdeš smrti vstříc
Nevědomky
Že budeš muset odevzdat svoji duši
Než odbije půlnoc na orloji



Snažím se stát tebou
Nahlédnout do tvých citů
A napravit své chyby
Noc je tmavá
Nechce mě k tobě pustit
Sama si tě přivlastňuje
Hladí tě po vlasech
Drží za ruku
Líbá na rty
Místo mě



Za zvuku vznešených rytmů
Tančíš
Jako loď na širém moři
V harmonii s přírodou
Necítíš se lapena
Ještě ne
Ztrácíš se v očích svého tanečníka
Jsi mu odevzdaná
Čas běží dál



(Chyť mě, jestli to dokážeš)



Nezůstane nic
Ani smutek
Protože smrt vše rozdělí
Nic není věčné
Ani ten ďábel na plese
Ani ty v těch krásných šatech
Slyším odbíjení hodin
A z úst dere se ti tichý výdech
Beru tě za ruku
A naposledy líbám na rty
Noc nemá právo na tvůj poslední okamžik
Autor Jesper, 22.10.2010
Přečteno 279x
Tipy 11
Poslední tipující: komantytapel, carodejka, CULIKATÁ, Gabrielle, Nick Name, ZILA78, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jako by to bal poslední okamžik.

Nezůstane nic
Ani smutek
Protože smrt vše rozdělí
Nic není věčné
Ani ten ďábel na plese
Ani ty v těch krásných šatech
Slyším odbíjení hodin
A z úst dere se ti tichý výdech
Beru tě za ruku
A naposledy líbám na rty
Noc nemá právo na tvůj poslední okamžik

26.10.2010 19:50:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí