Naše škola

Naše škola

Anotace: NAše škola podle pravdy...

Když ráno vstávám do školy
a napsané mám ůkoly,
tak jediné co mě povzbudí,
je, že ve škole se nenudí...
teda kromě učení.
Tělocvik je mučení,
a matyka je logika,
angličtina to je dřina,
vlastivěda ta se zvládnout nedá,
třicet knížek...žádná sláva,
každý nad tím pokulhává.
Jediné co mě zde baví,
jsou pracovní činnosti,
už mě taky napadlo,
vyrobit si letadlo.
Výtvarka není špatná věc,
pokud jste velký umělec.
Český jazyk co na to mám říct,
ten mě baví jen tak z polovic.
Autor olusza, 22.10.2010
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Inge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí