Smutno mi...

Smutno mi...

Anotace: Hlupák ve své hlouposti nikdy nepochopí, že ublížil...

V propasti nevědomí blažen ten,
jenž zákeřně v srdce tvé zabodl dýku.
Svou hloupostí sladce je přemožen,
nechápe duše tvé vzlyků.

Krok po krůčku přidává zášť,
nedovol hloupému nadvládu !
Na chvilku vyhrál, tak ať !
Kolo zhůry přec mele pomalu.

Jedová krůpěj ať jeho dech tíží !
Ve svých slovech nádech medu měj !
Smutno mi z hlupáků, co zpět se neohlíží,
svědomí chci jim přát,toť touha má
a věčná beznaděj !
Autor Sladkalu, 22.10.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: Sweet KiWi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hlupou duši svědomí
srdce nikdy nezlomí
-protože žádné nemá
na druhých chyby hledá:).Paráda.St

23.10.2010 09:38:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí