Ten pocit

Ten pocit

Anotace: tentokrát se jedná o pravdivý 'pocit', který je zvláštní až děsivý..Jedná se o to, co dokáže vyvolat chvíle odloučení. A určitě to každý z Vás zná. Pocit,kdy se zdá, že se prázdnota v hrudi rozpíná a Vy máte pocit, že už to nevydržíte..

Ten pocit se špatně snáší,
na mou duši zle se práší,
jen krýt ji tělem to je málo,
snažila jsem se, mnoho sil to stálo.

Ten pocit mě krutě bolí,
ubližuje mi a vždy mě skolí.
Co je to za pocit, co na kusy mě rve?!
Ta bezmocnost, ta mě nejvíc štve!

Ten pocit prázdnoty a hněvu
ten pocit být z plamene a ledu!
Kontrast a rozpor rve mě na kusy,
nechápu o co se snažím, nač další pokusy?!

No nic. To se zvládne,
nemám jinou šanci,
páč chaos ve mě vládne.

No nic, oddám já se tanci,
co chaos ovládá,
aby zas naděje mou duši ovládla.

Ten pocit občas bolí,
někdy pálí - jindy mrazí.
Ten pocit nazvat smutkem se dá
a věřte, každý ho někdy pozná.

Bolí a v hrudi se zvláštně rozpíná,
s vašimi pocity, jak kartami zamíchá.
Zamíchá kartami a srovnat už je nechce,
zámíchá je zas, až Jemu se zachce!
Autor Inies, 12.01.2006
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí