já sobec...

já sobec...

Anotace: ne vše co dobře my myslíme, je dobré i pro druhé... dík za každou lekci...

Pro pár chvil kráčíme do náruče štěstí
Vnímáme jen záblesky vlastních snú
Nemaje zrcadla, neslyše přání druhých
Bušíme do bubníku rytmus vlastní touhy

Slova vlastních přísah hážeme na hranici
A v tichu sebe přísaháme na svou svátost
Jen pohled druhého je prubířský kámen nás
Někdy procitnem, jak dlouze... nevím sám

Poslouchaje hvězdy, vnímaje moudra starších
Kreslíme mapy vlastních cest v bláhové euforii
Nejsou však míle dálkami a vteřiny konci všeho
Máme na výběr, mohouce jít druhou cestou...
Autor Valemart, 23.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí