Století zkázy

Století zkázy

Anotace: Ženeme se pomalu, ale jistě rovnou cestou do záhuby...

Na lásku dnes máme stroje,
co ji jistě odhalí.
Správný klíček od pokoje
vybrati ti poradí.
Za pár mincí můžeš všechno,
třeba zabít člověka.
Ty to přece zvládneš lehko,
svědomí tě neleká.
Stačí jenom kliknout myší
a rázem se zboří svět.
Nikdo už nic neuslyší,
nezbyde čas na zpověď.
Přestali i zpívat ptáci,
je tu vzpoura robotů,
což jsou vesměs darebáci,
využívaj otroků,
v podobě bytostí lidských,
které chtěly změnit svět,
spoustu slůvek nelogických
zabalily do černých vět.
Tak se smutný konec blíží,
už je téměř na dohled.
Citlivejm se očka klíží,
darebáci plivou jed.
Autor Marbal Škutin, 23.10.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí