Pro mé milované

Pro mé milované

Anotace: oni ví

Sbírka: Moje básničky

Pro moje milované osůbky
Kolem sebe fajn lidi mám,
a už je ani nehledám.
Najednou mám docela dost fajn lidí kolem sebe,
se kterými někdy popluji na nebe.
Nechci se jich nikdy vzdát,
budu se za ně prát.

Oni to občas nechápou, proč je tak ráda mám,
vzdát se jich nehodlám a neodhodlám.
Oni no spíše ony vědí koho tím myslím,
ale já taky určitě znám je když se zamyslím.

Vždy se mi snaží zvednout mé špatné myšlenky a mou pesimistickou náladku,
třeba mi řeknou i na dobrou noc jako by takovou menší pohádku.
No bývá mi docela často smutno a skoro brečím,
přemýšlím pořád nad něčím.

Doufám, že někdy přestanu myslet na blbosti,
a budu mít někdy všeho dosti.
Jsem unavená, ale musím psáti,
protože je mi smutno, a nemám, komu říkat lásku mou dám ti.
Autor Nikolka, 23.10.2010
Přečteno 523x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Dragoniana, carodejka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý jednou najde, koho hledá, kdo je mu souzen. Máš kamarády, můžeš být šťastná, abys pak, až ho potkáš, mohla být nejšťastnější :)

26.10.2010 19:44:00 | Dragoniana

Hezké Niki ale neboj se láska přijde až to nejméně budeš čekat. Utírám ti slzičky hvězdičko.

24.10.2010 16:21:00 | carodejka

Neplakej,však ona si k Tobě láska jistě brzy cestičku najde a osuší všechny slzičky:-)))

24.10.2010 12:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí