Divný chvíle...

Divný chvíle...

Anotace: je ještě dost toho co musím zvládnout... když je cíl, je i směr! ;-)

Jsme spolu a nevím proč nejsem to já
přeji si mít Tvou vúni na rameni
vím že jsi vedle, ale hledám kouzlo příměří
chodíme okolo sebe víc cizí, než přátelé

proč dálka vykouzlí radost z rozhovorú
hledám odpovědi, učím se nemít radost, je matoucí
očekávání berou lásce touhu, zlobím tě, už to vím...
jsme u Tebe, povídáme si, ty chvíle léčí

tvé vlasy odpočívají na polštáři, hraješ si s tkaničkou
slova se rozbíhají k nám i od nás
blíží se večer, už vidím Tvúj úsměv v panenkách
mám rád chvíle rozhovorú, bývají lék na mnohé -

nejen divné chvíle...
Autor Valemart, 23.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 5
Poslední tipující: Ráchel, Any 4, CULIKATÁ, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí