Okamžiky

Okamžiky

Anotace: ...

Chaotické obrazy
poslední minuty
smutného snění,
končící noci,
už jen v polospánku…

Krvavá rána
tisíciletých vteřin
a směšných zjištění,
nového života
za závojem slz…

Prázdné oceány,
skleněného deště,
zrcadlící skutečnost,
stoického pohybu
-zbytečně- vpřed…

A zmatené dny,
míjející ospalou
rychlostí času
se pomalu ztrácí,
v labyrintu pocitů…
Autor Manstein, 23.10.2010
Přečteno 344x
Tipy 24
Poslední tipující: Víla, Désolé, hašlerka, DIDADA, Denael, Rootness, James Libustka, carodejka, Lamorte, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm asi budu brecet...marku ty si basnik nebo co ? :D

24.11.2010 12:21:00 | DIDADA

...A jednou zasnění
převede nás skrz,
zpátky do dění...
ST

08.11.2010 11:27:00 | Denael

Moc hezky zachycené.

A zmatené dny,
míjející ospalou
rychlostí času
se pomalu ztrácí,
v labyrintu pocitů…

25.10.2010 17:15:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí