MOdelky

MOdelky

Anotace: ....

na koľajniciach pózujú
čudné modelky
majú drôtové vlasy
a roztečený make-up

blesk zachytáva
každý detail
asymetrických tvárí
plastová koža vyniká
na hnedom podklade

chvíľu sa blýska a
chvíľu hrmí
hlasný lomoz a tupé výkriky
železných panien
vystriedalo ticho

smradľaví bratia
mieria do krčmy
falošne si pospevujú a
pritom zberajú
krvavé orechy

svoje pivo si dnes
nedajú
Autor MikroB, 23.10.2010
Přečteno 225x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí