V Časoprostoru

V Časoprostoru

Anotace: čas je,čas pomalu zraje..

V Emocionálním prostoru
Kouř jistot se zvedá nahoru
Na tanečním parketu
Plátěné křivky odhalují stud

Hraješ si na foukací harmoniku
Vítr svou ostrostí načrtává tmu
Hra co nekončí a hlas co stále našeptává

Zlaté knoflíky co jdou k zemi
Strach z nakopnutí
Chuť rtů po mrkvi

Uniknout nelze
Světlo je silnější
Čas zraje

Úměvy praskají jako led
V každém stavu,obcházet obsazenost davů
A neodmítnout tichou zprávu
Nezatěžovat jistotu,odhalovat tu správnou chuť..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 23.10.2010
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

začíná to být lepší ;)

24.10.2010 19:30:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí