Jednoho rána

Jednoho rána

Anotace: Zvrácené...

Zemřela duše jednoho rána,
zemřela, u cizího pána...
Vzkaz nechal na stole: musel jsem jít,
z té noci zvrácené chce se mi blít...

Zbylo tu tělo co pohyb nemá,
nádherná ústě zůstala němá...

Někdo tu zaplakal, druhý tě pohřbil
každý tvůj sen se té noci rozbil...

Mrtvola tvoje tleje teď v hlíně
Jenm ty víš kdo je v tom vinně...
Autor Izza, 24.10.2010
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, tato22, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí