Odloučení

Odloučení

Anotace: ...

Sbírka: Co kdyby

Nechci se smát
když k smíchu mi nic není
zajatá v myšlenkách
v tichém odloučení
nemusíš se ptát
tohle není o souznění
odpoveď stejně nechceš znát
i když jedno Ti to není
...
S pocitem prázdnoty
necháváš mě životu
s pocitem svobody
jsme hodně spjatí
roky bolestivé samoty
když nebyl jsi tu
ta chvilka navíc
se dozajista ztratí
...
Autor TedelyBear, 24.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 21
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, René Vulkán, Jiná, CULIKATÁ, ZILA78, Agniezka, Sweet KiWi, zenge, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí