Jednou

Jednou

Anotace: ...

Jednou, až na tohle budu vzpomínat,
budu možná smát se, možná budu přemítat,
budu myslet na to, že jsme vedle sebe,
držíme se za ruce a hledíme do nebe,
a Ty jsi pouhou vzpomínkou co tu se mou žila,
a i přestože jsi skutečná, i přestože jsi milá,
a i když jsi tak úžasná a chytrá a tak sexy,
a přestože se bavíme, tak vše skončilo skepsí.

Teď jsi pro mě vším a víc, jsi celým mým světem,
ale ta holka v budoucnu, co štěstí mi teď plete,
je zcela stejná jako Ty, je jako další vrána,
snad jen s jedním rozdílem, že nám tenkrát šanci dala.
Autor Nathan Rahl, 24.10.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: WhiteSkull, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí