Slzy, krev a svěcená voda

Slzy, krev a svěcená voda

Anotace: jako by za to Věčné město a Bernini snad mohli...

Láska byla jako slovo pranice
Jako vznášející se bublina
Jako masa tančících těl
V zárubních dveří
Klouzala mezi prsty
Až se zasekla někde uprostřed tvého těla
A nechala po sobě území patřící jen jednomu člověku
Co nedokázal pochopit jeho hloubku

Zakrývání očí
Které zářily do tmy jako dálková světla
Kníry na zápěstí
Vlasy bičující břišní poušť
Horko prostupující celé tělo
Nutící hlavu do záklonu

Všechny sny byly marností na víčcích
Zdály se daleko jako letadla na nebi
Jako mrtví holubi v kalužích
Co potěší oči kolemjdoucích

Extáze svatých za oltáři
V centru všeho dění
Nesmělé
Nechtěné
Sladce pohoršující

Láska byla mocné slovo táhnoucí davy
Do ulic
Nutila společně jíst
Potit krev
A kát se za kapky potu na hrudnících
Autor její alter ego, 24.10.2010
Přečteno 501x
Tipy 32
Poslední tipující: její alter ego, Azure angel, strašidýlko-střapatý, Denael, Lioness, Roger, Chancer, WhiteSkull, Gabrielle, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska....pěkná...

23.03.2011 20:41:00 | Azure angel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí