Nový začátek

Nový začátek

Anotace: Jak to začínalo ...

Osud ke mně Tě donesl čirou náhodou,
z prvu byla jsi pro mě jen velkou záhadou.
Já nevěděl, co myslet o Tobě bych si měl,
zda-li správným směrem já bych šel.
Jak čas plynul a já poznával Tě blíž,
začal jsem k Tobě tíhnout, však víš.
I když působilas nejdřív hrozně plaše,
já začal tušit, že brzy spojí se srdce naše.
Poznal jsem pak dotek Tvůj něžný,
který nebude pro mě nikdy už běžný.
A když poprvé jsme se pak políbili,
naše pohledy definitivně se sobě zalíbily.
Od téhle chvíle už jsi jen a jen moje,
a srdce mé je již teď jen a jen Tvoje.
Autor Jean-Andre, 24.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí