Keltská

Keltská

Anotace: :-)

Fantazie... uprostřed starého kmene vysokého dubu hoří oheň... když položíš dlaň na jeho kůru, ucítíš jak hřeje...druid se usmívá - do stromu nenaprší.
Stín říjnového jelena dýchá podzimní mlhu...

Next Žqáry...;-)


Oči kněžky jsou modré jako peříčka sojky... zná jména cizích květin i jméno říjnového jelena... na pravé paži má úplněk, na levé sluneční disk... když hoří oheň ve všech starých stromech, potichu zpívá...

NEXT Žqáry:-)

Kraj zapadá sněhem, na poli vítr ledový... uprostřed lesa zůstává láskyplné místo... chráněné kmeny starých dubů... kruh... dvě ruce se mění v pár křídel... druid a kněžka... kruh... a dvě těla spojená v míru...


NEXT Žqáry:-)
Autor STIMPRE, 24.10.2010
Přečteno 307x
Tipy 32
Poslední tipující: Sladkalu, Bíša, šuměnka, Psavec, Jiparo, Levandule, Žqáry, labuť, NikitaNikaT., zelená víla, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nádhera! Vy dva to prostě spolu umíte :-)

25.10.2010 23:10:00 | Levandule

... vyneslo mě to do jiných dimenzí:-)

25.10.2010 14:38:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí