Úspěch

Úspěch

Anotace: ............

Úspěch

Neměl jsem dvě holky
A nejsem buzerant
Přestože se tvářím,
Jako maturant

V kolektivu soudím,
Že jsem oblíben
V tom je moje síla…
Byl jsem povýšen !

Od vesnice k městu
Jezdím Renautem
Hledám si nevěstu
S čistým úmyslem

Rodina mi bude
Jednou za zády stát
S ní pak v jedné linii
Dobudeme Cařihrad !

Úspěchy se hrnou,
Pracovně i v soukromí
Hlavně nerozbít
To soukolí…

V životě mám chybu
Jedinou
Do všeho jdu srdcem
ne s rozvahou…
Autor v.hercik, 24.10.2010
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veselá, osobitá báseň, moc se mi líbí...*:)

25.10.2010 09:24:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí