Loučení

Loučení

Anotace: ... život je tak krásný a tak krátký...

Mámení sladké a opojné
síla co unese špatný sen.
Melodie posleního dne
vchází, když nejsi připraven

V pohledu slzavé údolí
co černý závoj přikryje.
Naposled dívat se do polí
kol nich pomalý průvod jde.

Z kolébky bílé do hnědé postýlky
pod vůní květů, co stanou se peřinou.
Vítr co přivál skřivánčí trylky
vteřina je věčnost a věčnost je vteřinou
Autor Sladkalu, 25.10.2010
Přečteno 314x
Tipy 23
Poslední tipující: Javavia, Veru, Danga, jitka.svobodova, střelkyně1, Gabrielle, Mbonita, Sweet KiWi, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Az me zamrazio...Krasne obrazy v tvych versich-

08.11.2010 12:58:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí