Nic jsi nevzdala....

Nic jsi nevzdala....

Anotace: Nejde o čisté verše, jde o mé pocity a sic to není plynulý verš, aale věřte, že je to z mýho já ze vnitř mě, z mého stýskání si :-(

Nedokázala ses vzdát,
s osudem se přestat prát.
Pro nás, pro děti,
pohledem do očí,
bylo to hned znát.
Po úplném pádu,
dokázala jsi opět vstát.
A svým dětem, tak
naději dát.
Nedovolit, aby život
to vzdal,
i když pohltil nás žal.
Osud jako by se nám
jen smál
a s chutí do života si hrál.
I v hodinu smrti
ses dokázala prát.
To já Tě donutila se vzdát!
Dost dlouho
jsi s tím bojovala.
Smířená v sobě se smrtí,
žít jsi dokázala!
Měl krutě skončit
Tvůj život.
Od života ten
největší podvod!
Jsem ale ráda, že víc
jsi už netrpěla.
Věř, že celým srdcem
jsem Tě milovala!
Ještě stále šíleně
moc Tě miluju!
Abys mohla být pyšná,
žít budu, Ti slibuju!
Maminko jen Ty víš,
jak strašně moc
mi chybíš!
Celé moje srdce
patří jen Tobě a
tatínkovi,
pošlu vám
své depeše po
nebeském poslovi.
Byli by jste
ten nejkrásnější
dárek k vánocům,
obrátím své prosby
vzhůru k nebesům!
Autor Labanda, 25.10.2010
Přečteno 301x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Danger, Mbonita, Gabrielle, Květka Š., labuť, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji moc

20.11.2010 03:17:00 | Labanda

Když na milé myslíte,slyší vás...

25.10.2010 22:52:00 | Danger

Tvé pocity moc dobře znám a Vánoce už od té doby neprožívám tak, jako dřív... u stolu je prázdno...a ve mě smutno... kdyby vánoce nebyly, nevadilo by mi to vůbec...

25.10.2010 09:36:00 | labuť

Taky mi dávno odešla
snad do říše květů
tmou kamsi propadla
jen nevím kam
věřím však stále
že tam kde je máma
je i slunce a modré nebe

25.10.2010 08:49:00 | Kapka

O vánocích se prý plní sny,tak třeba Tě do nich přijdou navštívit,políbit a říci,jak moc jsou na Tebe pyšní.Sny bývají často jako živé,moc bych Ti takový přála Jani.Posílám pohlazení.

25.10.2010 07:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí