Máto, táto vypravuj

Máto, táto vypravuj

Anotace: Je to o lidech a jejich životech...

Mámo, táto vypravuj
příběhy bezduché.
Mámo, táto, slib, ty víš,
víš co slíbit mi musíš.

TÁTO, dám ti svůj zrak,
nechci se dívat, jak biješ maminku.

MAMI, slyšíš? "vem" mi uši,
nekřič už na tatínka.

DĚDEČKU, vyžeň tu paní,
já chci svou babičku.

BABIČKO, "vem" si mě na hlídání,
já nechci cizí tetičku.
Babičko, ruce ti dám,
jen pošly cizí paní pryč.
Babičko, proč táta říkal,
že děda má chtíč?

MAMINKO, pošli sem strejdu Mirka,
s tím je aspoň legrace.
Maminko, nekřič na tatínka,
že bude bez práce.

TATÍNEK a strejda Mirek,
proč se spolu prohání?

MAMINKO, proč strejda s tátou,
nepřiberou mě do hraní?
Maminko, řekni jim rychle,
ať to tolik nepřehání.

Až JÁ budu velkej,
nebudu chtít být jako vy.
Budu krásný
a budu se jmenovat
- HOLČIČKA...
Autor Mersii, 25.10.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí