CAPISTO

CAPISTO

Anotace: ...mám pocit,že píšu jen nezařaditelné...

Jsi infantilní, já prostořeká,
v korytu vod se jménem řeka,
tam v sutích hledáš naši skrýš
co dávno zeje prázdnotou...
Vítr ti našeptává cestu
a bludička, ta dívka se zlatými vlasy
ti zakrývá oči a bloudí v tvém srdci.
Nezná své místo...
CAPISTO
Nemohu soupeřit,
není tu čisto
jen zmatek jistě - jisto.
Autor Mersii, 25.10.2010
Přečteno 386x
Tipy 10
Poslední tipující: Javavia, Gabrielle, Květka Š., CULIKATÁ, Jiparo, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí