rob roy

rob roy

Anotace: ---

dal si rob roye místo manhattanu

viva la evropa

a řek barmane proč nalejváš

tak barmane...

ani ten ale nepoznal rozdíl

vlastně nikdo

podíval se na něj a divil se
jak může ještě stát

divil se

no ale aspoň se něco dělo,
aspoň

nahnul se přes něj
z brady mu šel smrad
v tomhle baru po kterym každej jednou touží
aspoň jednou
tam řek že ti tuláci co potkal
nechtěj nic najít
když mávající slečna ve spojení s kapesníkem
bon voyage zařvou
s pohledem zbarveným do modra
bez záchvěvu dilematu
s pohledem do modra

zahraniční věci, je už moc velká nápověda
ale jeden by řek že už to stejně nejde říct líp
a i když budem sedět a smát se na sebe
sme už stejně tam kde sme byli vždycky
nikdy to není nic novýho

a ten náklad, který vlečeš?
seš ty
Autor deus ex machina, 25.10.2010
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí