tři tečky

tři tečky

Anotace: to není báseň, to není zpověď, to je jen dotaz cizince na neznámém místě...

Tak jsem dnes požil pilulku zapomnění,
snad proto, že na lásku nevěřím,
snad pro chvilku úlevy......
tak jsem dnes požil pilulku veselí...
snad proto, bych si užil sladkého nevědomí...
snad pro moment, který ze života dokážu v mžiku vymazat...
tak jsem dnes požil cosi....co neznámo kam mě vrhlo....
ztracen a omámen.....však cíl svůj stále mlhavě v dálce vidím....
a ten cíl jsi Ty, lásko má neznámá...
Autor Lupinus, 14.11.2004
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí