Poslední boj

Poslední boj

Anotace: lyrická báseň s hlubokým podtextem

Máš srdce ledový jak polární žář,
lidem nic nepoví tvá krásná tvář.
Vyrváváš srdce z nebohých těl,
nad krajem létává krvavý běl.
Žalem rodiny nad hroby pláčí,
neživá těla po poli vláčí.
Chtějí tě zastavit a vyhnat pryč,
před domy stojíváš v ruce máš bič.
Neznalí pravidel, neznalí hesel,
odmítaj přijímat proud tvojich vesel.
Roztaješ snad až vrátí se přítel,
nebo již zůstaneš jen v zemi křídel?
Autor Mania Dardeville, 12.01.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak každopádně tahle se mi líbí... ale bacha na to, že se dá vyložit více způsoby... já jsem si ji vyložil po svém, ale šlo by to i jinak...

17.01.2006 13:33:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí