Vzpomínka na anděla

Vzpomínka na anděla

Anotace: ...

Kytara hrála , utichla
mlha se obula do ticha
kde se vzal, tu se vzal
Měsíc mne k sobě zavolal

NOcí, tmou, deštěm zněla
struna podobná na anděla.
vzpomínka na kdysi s měsíčním rytířem
rozbitá napůl jeho mečem

Nečekám, nečekám na naávrat
očím jak nebesa chci jen dát
slova i beze slov mezi břehy
¨prostor pro anděly
Autor Káňátko, 25.10.2010
Přečteno 328x
Tipy 15
Poslední tipující: Azure angel, Veselý Drak, Bíša, James Libustka, Psavec, Mbonita, labuť, jitka.svobodova, Jiná, Gabrielle, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí