Všechno co chtěl už konečně našel

Všechno co chtěl už konečně našel

Anotace: Dřív živej byl, teď už jenom leží, leží a už nevnímá, jak rychle čas běží...

Dřív živej byl, teď už jenom leží,
leží a už nevnímá, jak rychle čas běží.
Jako vražda se tahle smrt jeví,
ale kdo zabil, to nikdo nevi.
Přátelé, rodina, všichni velký zájem,
všichni ho provedou hřbitovním rájem.

Všechno co chtěl už konečně našel,
ale já bych s ním rád ještě na pivo zašel...
Autor Jeronym., 25.10.2010
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Lucerna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nj dobre napisane, krasna basnicka uvaha

28.10.2010 19:40:00 | Lucerna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí