Ples

Ples

Anotace: METAFORICKO-vzpomínkovo-životní báseň (první slovo je velmi důležité :) )

Seděla jsem na plese a neměla tanečníka,
najednou kdosi přišel, což byla pro mě klika.
Nejdřív jsme povídali o všech svých známých,
bylo fajn zas mít důvod pro smích.

Pití mi koupil a moc milý byl,
tak jsem mu řekla, zda by si nezatančil.
Tancovat uměl ještě hůř než já, netančil nikdy předtím,
ale co na tom, vše náš freestyle překonal problém se vším.

Nebyli jsme klasický taneční pár,
však nám to bylo jedno, to i celý sál.
Spolu jsme se měli vždycky čemu smát,
když byl nablízku on, nenechal mě samu stát.

A tak se večer změnil v ráno, jak už to tak chodí,
všichni ještě na parketu, my i plno lidí.
Stále zněla píseň ta, co nás k sobě připojila
a já si přála jen jediné - aby už neskončila.
Autor Dragoniana, 25.10.2010
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Skrat, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem se kdysi seznámil na tanečních. Bylo to fajn. I když naše píseň už skončila :-))) zaplať pánbůch

29.10.2010 23:36:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí