Věř, že to jde

Věř, že to jde

Anotace: dá se utéct před smrtí?

Celé tělo je těžké…
Ještě naposled uvěřit, že jde se sebrat.
Nepodat se tomu…
Celé tělo, je ještě příjemně teplé…
Ještě jednou se s tím poprat.

Ještě naposled uvěřit, že to jde.
Dech je docela klidný…
Sebrat všechnu sílu,
Která mi zbývá….

Srdce tluče klidně a pravidelně…
Prát se
Nepoddat se tomu
Ještě jednou uvěřit, že to jde…

Hlava je čistá a chladná.
Ještě jednou uvěřit, že to jde…
Sebrat veškerou zbylou sílu
Prát se

Všem ukaž, že nejsi jen rozpadlej hadrák.
Nadechnout
Vydechnout
Posadit se
Otevřít oči
Ještě jednou procitnou.
Ještě jednou uvěřit ve slastní sílu.
Uvěřit, že to jde.

Tak dokaž to!
Musíš to dokázat.
Musíš mi dát naději.
Ještě jednou mi věř, že to jde.
Ještě jednou mi věř, že to jde
Že to jde……
Že to jde……
Autor Klira_VK, 25.10.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí